Villa i Alanya/Kargicak

Villa i Alanya/Kargicak
från € 214.000
Ref. No
1385
Typ
Villa
Storlek
250 m2
Läge
Alanya-Kargicak
Badrum
3
Hiss
Nej
Balkong
3
Golv typ
Klinkers
Månadskostnad
Fönster
PVC
Innertak
Gips
Trädgård
Ja
Pool:
Ja
Våning
2
Planlösningar
4+1
Shopping
3000 m
Strand
3000 m
Centrum
3000 m
Slutdatum
2006

 Villan är en hörntomt med otroligt vacker utsikt över Alanyas kust. En 40 m2 stor takterrass utrustad med extra jacuzzi. Den privata poolen är gjuten med trappor i hela bredden av poolen. Villan är i mycket gott skick och säljs fullt möblerad med alla vitvaror. En villa som måste upplevas på plats. Pris: 214,000 Euro.

Bottenvåning:
Stort, ljust vardagsrum med öppen spis i kombination med öppet kök utrustat med alla tänkbara apparater: Stor kyl/frys, integrerad diskmaskin, elektrisk spis, köksfläkt och ugn. Härliga sovrum, separat gästtoalett, förråd och en stor hall i öppen förbindelse med trappa till övre våningen. Kök och vardagsrum har direkt tillgång till en härlig terrass (med grill), vilket ger ytterligare anslutning till solterrass och pool.

1 våning:
Stort sovrum med egen balkong och badrum. Korridor med vackra inbyggda skåp med särskild bekväm plats för tvättmaskin. Två stora fina sovrum, stort badrum med jacuzzi och mindre balkong.

2: a våningen:
Härlig takterrass på 40 m2, där sol-bad och avkopplande stunder kan avnjutas. Takterrassen är utrustad med extra jacuzzi och har en fantastisk utsikt över hela området.

 

Denna vackra villa ligger på en kulle cirka 160 meter över havet med 180 graders utsikt över Medelhavet och Taurusbergen i Kargicak. Området ligger ca. 15 km öster om Alanya. Villan ligger i ett område med totalt 40 villor och 3 små flerbostadshus med 6 lägenheter i varje. Trädgården är anlagd med många subtropiska växter och välskött av egen trädgårdsmästare. Detta komplex har stor pool med vattenrutschbana, inbyggt vattenfall, barnpool, turkiskt bad, bastu, gym, bordtennis och tennisbana.

Karta

 

Kontakt